Klene Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel particuliere- als zakelijke tuinen. Naast een passend en eigentijds advies, staan wij ook graag voor u klaar als het gaat om renovatie van uw tuin, beplantingsplannen en gespecialiseerd houtwerk.

Frits Klene

Frits Klene brengt met zijn ruime ervaring in het hoveniers vak veel kennis en kunde met zich mee. In het werk staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en een passend advies voorop. Door te werken met duurzame en kwalitatieve materialen en een geordende, nette manier van werken te combineren met technisch inzicht, wordt de gewenste kwaliteit geleverd.

De contacten met u als klant zijn vrijblijvend en persoonlijk en bieden de ruimte tot eigen inbreng en vertrouwen. Door goed te luisteren naar uw wensen en te kijken naar uw woonsituatie, volgt uiteindelijk een advies dat passend is bij u!

Met Frits onze achtertuin en entree een metamorfose gegeven. Bij het afstemmen van het ontwerp klikte het direct, prima afstemming over het plan. Flexibel op verandering, en ook vasthoudend als Frits iets echt niet mooi genoeg vindt. De realisatie verliep voorspoedig. Mooi om te zien hoe alles eerst gesloopt wordt om daarna stap voor stap een nieuwe tuin te zien ontstaan. Frits werkt secuur en precies, "maak het mooi" is zijn credo. En elke dag opgeruimd achterlaten is ook prettig voor de buurt. Conclusie: zeer tevreden en van harte aanbevolen!

Rob Zwart
Zegveld

Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe voortuin. Super strak vormgegeven en zeer vakkundig aangelegd door Frits Klene. Samen gedaan met onze beide buren. Ieder zijn eigen ideeën en toch één lijn. Knap van Frits dat hij dat voor elkaar heeft gekregen.

Eveline de Vries

Klene Hoveniers heeft in een kort tijdbestek een schitterende achtertuin gerealiseerd. Persoonlijk contact, volledige ontzorging, kwaliteit en vakmanschap staan centraal bij Frits Klene. Naast benoemde eigenschappen viel mij nog iets anders op wat ik niet vaak terug zie. Frits werkt erg netjes en bovendien stofvrij. Dit vonden wij zeer prettig en mede door zijn aandacht voor detail maakt dit Frits een echte vakman, welke ik iedereen van harte kan aanbevelen voor het verzorgen van een nieuwe tuin. 

Arjan Graafland

Onlangs heeft Klene Hoveniers de tuin van onze nieuwbouwwoning te Waterrijk, Woerden van A-Z ontworpen en aangelegd. Klene staat bij ons inmiddels voor; Kwaliteit van werk, Leuk in de omgang, Eigentijds in ontwerp, Nauwkeurig in de uitvoering, Eerlijke en fijne vent die Frits.

Hugo Oudejans